No tots els pans són iguals

No tots els pans són iguals

El pa és un aliment del dia a dia, ideal per a l’acompanyament de plats o fins i tot sol. Apte per esmorzars, dinars, berenars o sopars. És un aliment viu i en creixement, un llegat de la terra: el sòl en dóna els cereals, l’aigua l’estova i el dilueix, l’aire el fa créixer i el foc el cou. Però són moltes les preguntes que sorgeixen al dia a dia: és compatible amb la dieta? quin és el millor pa?

És cert que el pa conté molts hidrats de carboni, i també és cert que si abusem d’aquest producte segurament els nostres mitxelins se’n ressentiran. Però d’altra banda, el pa aporta molts nutrients, proteïnes, fibra, ferro, calci… El que hem de tenir en compte és quin tipus de pa triar segons cada ocasió, gust o fins i tot constitució. A continuació us presentem tres tipus de pans molt saludables, els quals podreu trobar a Servei Dolç. Perquè el pa ens encanta, i no tots els pans són iguals!

Consulta el nostre departament comercial per a descobrir tots els nostres tipus de pans, brioixeria o productes d’obrador clicant aquí

Descarrega-ho en format PDF clicant aqui