Demostració Chocovic 2017 amb Lluís Costa

El passat 7 de Març del 2017 més d’una cinquantena d’assistents varen poder gaudir d’una demostració col·lectiva de Chocovic a càrrec del jove pastisser Lluís Costa.

Chocovic ens ofereixen xocolates artesanals des de 1872. Actualment són especialistes en pastisseria i bomboneria i podeu trobar tota la seva gamma de productes a Servei Dolç. El seu ambaixador en aquesta demostració, Lluís Costa, és la segona generació de la Vallflorida Xocolaters i acumula premis com: Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat 2015, Millor Artesà Alimentari 2012 o 2n Millor Xocolater Espanyol 2010. Per tant, juntament amb els productes Chocovic formen la combinació perfecta per a receptes xocolateres.

Ens varen presentar dues mones exquisides amb un format original i innovador per als que vulguin apostar per una proposta diferent. Brioix, crema anglesa, mousse d’avellana, fruits secs, cítrics o xocolata són alguns dels ingredients que componien les Mones. D’altra banda, les figuretes eren de temàtica animalística (gossos, balenes, cucs, conills, pingüins…) i fins i tot una mona ben actual de Pokémon.

Els productes emprats per a l’elaboració de les mones els podeu trobar a Servei Dolç (decoracions de xocolata, cobertures o colorants Flower Powers en són alguns). Per a més informació o consultes no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres clicant aquí.