Algues marines ecològiques

Hem incorporat al nostre assortit les algues deshidratades de producció ecològica de SOC CHEF. Senceres, en flocs o en pols, estan pensades per a que les gaudeixis tot l’any. Totes les algues són sense gluten, amb el certificat bio, vegetarianes i veganes!

Sense gluten, bio, vegano i vegetarià

Les algues senceres són ideals per a amanides. Podràs fer-les servir en flocs per als rissottos, donaran tot el gust sense trobar-se-les. I les algues en pols és un interessant potenciador del sabor, per exemple, per fer un pa d’algues.

Espirulina en pols (format de 250 grams). Arthospira platensis:

Llest per consumir. No necessita preparació prèvia. Afegir directament al menjar com una espècia per aromatitzar cremes, pastes, carn o peix. Mesclar amb pa ratllat o farina per als arrebossats. En masses de pa o pasta de full. Un autèntic sabor a mar i un color viu als teus plats.

Espirulina en pols Espirulina en pols

Wakame sencera (250 grams). Undaria pinnatifida:

Alga marina recolectada a mà en el seu medi natural al Golf de Biscaia i aigües portugueses. Suau sabor a mar. Per rehidratar l’alga sencera, s’ha de submergir en aigua durant 10 minuts, augmentant 10 cops el seu pes en sec.  Fornejat o triturat deshidratat es pot fer servir com a condiment. Bullit durant 5 minuts, hidratat en salses o bullida en sopes, cremes, croquetes, com a guarnició per peix o marisc.

Alga Wakame sencera

Nori en flocs (150 grams). Porphyra sp:

Alga marina recolectada a mà en el seu medi natural al Sud-Oest Atlàntic. Autèntic sabor a crustacis. Per a una correcta rehidratació, submergir en aigua durant 5 minuts, augmentant així 5 cops el seu pes en sec. Fornejat o triturat deshidratat es pot fer servir com a condiment. Bullit durant 3 minuts, hidratat per amanides o bullida en sopes, cremes, croquetes, com a guarnició pel peix o marisc.

Alga Nori en flocs Alga Nori en flocs

Consulta totes les varietats que portem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada