Els pans més venuts del món

El pa és un dels aliments més consumits del món. Però, saps quin és el pa preferit dels consumidors al món? Descobreix els tipus de pa més venuts a tot el planeta i inspira’t per trobar noves receptes per renovar la teva fleca.

El primer lloc l’ocupa el pa de motlle. Potser no sigui un dels pans més apreciats pel seu gust i per la seva recepta tradicional, però sí és el més consumit a nivell mundial.

El segon lloc del pòdium és la baguette. És el típic pa de França, elaborat amb farina de blat, un dels pans més populars des del principi del segle XX. El seu secret resideix en la seva rapidesa al coure i facilitar la feina al flequer.

La medalla de bronze és per al pa de formatge. El seu país d’orígen és Brasil i està fet amb farina de yuca. Fou inventat al segle XIX per evitar la mala qualitat de la farina.

El pa de pita ocupa el quart lloc entre els pans més venuts del món. Aquest procedeix d’Orient Mitjà i es va popularitzar durant les últimes dècades. El seu principal atractiu és que permet menjar aliments sense necessitat d’utilitzar els coberts.

El casabe és el següent de la llista, elaborat sense llevat i amb farina de yuca, acabat en planxa. És d’orígen indñigena i, sobretot, molt conegut a Sudamèrica i Centreamèrica.

El pa de pagès, per la seva part, és un dels pans més intenracionals del nostre país. El seu nom respon a la seva procedència rural, i les seves principals característiques són la crosta dura i la molla molt tova.

En sèptim lloc del rànking dels més venuts és el mantou. Aquest pa està fet amb farina de blat, i és molt popular a la Xina. Tot i que pot consumir-se després de coure’s, el cert és que la majoria de vegaders també es fregeix. El seu gust és inimitable!

I en l’últim lloc hi trobem el pa de moresc. La clau del seu èxit resideix en què és molt fàcil de preparar perquè es cuina directament a la paella, i no és necessari fornejar-lo prèviament. És molt popular a Nordamèrica.

T’atreveixes a elaborar les teves pròpies versions per obtenir una recepta única que et diferencii de la competència?

Notícia del web de Ab Mauri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.