Infusions de nata fredes i calentes

Els productes lactis, especialment la nata i la mantega, absorbeixen molt ràpidament altres sabors del seu entorn. Per exemple, en refrigeradors, congeladors, mostradors en botigues, camionetes i bufets. És per això que recomanem mantenir les ampolles de nata tancades i segellar immediatament les elaboracions fresques hermèticament amb film transparent. No obstant això, també pots aprofitar al màxim aquesta reacció infusionant nata amb sabors específics.

Si tens en compte un parell de regles simples, aquesta tècnica es converteix en una forma fàcil de preparar nates saboroses. Receptes simples amb ingredients fàcilment disponibles mantenint la teva productivitat i oferint més opcions per començar amb la nata Debic.

Nata aromatitzada: tècnica en fred

La tècnica més simple per aromatitzar nata és amb pells de cítrics en nata freda. Les fruites cítriques (taronja, llimona, llima i aranja) contenen olis essencials, també coneguts com olis aromàtics i volàtils. Afegint immediatament la quantitat desitjada de nata líquida sobre la ratlladura, els olis aromàtics volàtils són atrapats a les gotetes de greix de la nata de muntar. Es poden filtrar les pells més tard si es desitja. Es considera òptim unes 2 o 3 fruites per litre de nata. El resultat: una nata aromatitzada subtil i elegant que et donarà un toc fresc per les teves creacions.

Nata infusionada:  tècnica en calent

La tècnica en calent és més senzilla i es pot comparar amb una infusió de te o herbes. Herbes llenyoses (canyella, regalèssia, anís estrellat, clau, etc.) que també contenen olis volàtils. Si estan finament mòltes o picades, també poden processar-se en fred. No obstant això, les aromes més profunds s’alliberen només amb la calor.

Perquè la nata es pugui muntar, tan sols s’ha d’escalfar un 10-15% de la nata juntament amb les herbes o espècies fins aprox. 60-70 ° C i després deixar infusionar durant una hora. Abocar sobre la resta de la nata líquida i conservar durant 12 hores, tancat a la nevera. A l’endemà es filtra i es munta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada